samenwerken
vanuit verbinding

Hoe kun je de Openblik Methode inzetten?

Wil je communiceren vanuit verbinding? Wil je statusdynamiek bewust inzetten? Wil je gedrag toetsen aan effectiviteit? Wil je een groep activeren op een manier die bij je past? Wil je een inspirerende leidinggevende worden? Ben je benieuwd naar jouw blinde vlek? Haal het naar boven met de Openblik Methode.
  • Als Training (voor een groep van 3-8 deelnemers)
  • Als Traject (meerderere sessies over specifieke onderwerpen)
  • Als Coaching  (één-op-één spiegelsessie )
  • Als Workshop  (voor een groep van max. 12 mensen)
 
Benieuwd naar wat de Openblik Methode voor jouw organisatie kan betekenen?

Bel 06 132 700 58

Je contactpersoon: Marleen Noordergraaf
 
Of stuur een mail naar contact@openblikmethode.nl

 

Masterclass: Omgaan met conflicten

Masterclass: Omgaan met conflicten

Samen met trainer Wendy Kock van Schitteren in je werk biedt Marleen Noordergraaf de 1-daagse Masterclass  'Omgaan met conflicten'. Een dynamische training voor iedereen die op een snelle, doeltreffende manier zijn conflictvaardigheid wil vergroten.

Bel of mail voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Werkt de Openblik Methode met traingsacteurs?

Nee. Als deelnemer ga je zelf actief aan de slag. Je gaat het zelf ervaren en zelf toepassen. Daardoor blijft de kennis en de ervaring beter hangen en kun je het makkelijker toepassen.

Is de training alleen bedoeld voor teams?

Nee, de Openblik Methode is organisatiebreed inzetbaar, dus elk niveau binnen de organisatie. Hoe meer mensen de training doen, hoe groter het effect. Vooral wanneer teams samen met leidinggevenden de training volgen.

Kan de training in heel Nederland geboekt worden?

Ja, de trainingen kunnen in heel Nederland (en Vlaanderen) worden ingezet. Incompany of op een externe locatie.

Wat kost de training?

De prijs is afhankelijk van de opbouw van het pakket. Elke training wordt op maat gemaakt om optimaal aan te sluiten bij de leervragen van de deelnemers. Deze kunnen we in een kort gesprek doornemen waarna we voor jou een passend voorstel doen. Hier vind je onze contactgegevens.


 

 

Waarom wordt de training in kleine groepen gegeven?

De praktijk wijst uit dat het beste resultaat wordt bereikt bij een groep van 5 tot 8 deelnemers. Het zorgt voor de veilige omgeving waarin deelnemers zich durven laten zien en durven experimenteren met gedrag. Ook biedt het ruimte die nodig is om iedereen aan bod te laten komen en om iedereen persoonlijke feedback te kunnen geven.

Kun je trainingen combineren?

Jazeker. Als aanvulling op een trainingstraject kan worden gekozen voor individuele coaching. Elke deelnemer heeft dan ook een individueel coachingsgesprek waarin de waarnemingen van de trainer 1:1 worden besproken. Een introductieworkshop kan  aangevuld worden met een korte of lange trainingsessie afhankelijk van de vraag en de groepsgrootte

Kunnen grotere groepen ook gebruik van het aanbod?

Grotere groepen kunnen eenvoudig worden gesplitst zonder aan effect te verliezen. Aan de hand van een oriënterend gesprek kan een vrijblijvend voorstel worden gedaan voor een passende aanpak.